Régiség felvásárlás, antik tárgy vétel

Antik tárgyak, régiségek felvásárlása készpénzért!

Régiség felvásárlás, antik tárgy vétel

Antik régiség felvásárlás kiemelt áron. Festmény, Herendi és más porcelán, bútor, használati tárgyak, üvegek régi pénzek és más régiségek felvásárlása.

Friss topikok

Hasznos oldalak

Régi hangszerek

2014.02.03. - antikos Szólj hozzá!

regi-hangszerek_1391451223.jpg_500x375

Sokan szeretik az antik, régi hangszereket, de legfőképpen azok a zenekedvelők gyűjtik őket, akik egyébként is tudnak valamelyiken, vagy akárt többfélén is játszani. Vannak, akik csak egyféle típusú hangszert gyűjtenek, például fúvósokat vagy vonósokat, de olyanok is akadnak akik például csak hegedűket, tárogatókat, vagy trombitákat keresnek. Régen még minden hangszer kézzel készítettek, és ez adja a valódi értéket, de ezek között is a legtöbb nem túl értékes. Voltak azonban híres hangszerkészítők, akiknek a munkái akciókon szerepelnek, és komoly árakon kelnek el. Persze ezek nagyon ritkák, így ilyeneket nem nagyon lehet már találni.

Címkék: gitár zongora hegedű régi hangszer

A bejegyzés trackback címe:

https://regisegfelvasarlas.blog.hu/api/trackback/id/tr895796996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása