Régiség felvásárlás, antik tárgy vétel

Antik tárgyak, régiségek felvásárlása készpénzért!

Régiség felvásárlás, antik tárgy vétel

Antik régiség felvásárlás kiemelt áron. Festmény, Herendi és más porcelán, bútor, használati tárgyak, üvegek régi pénzek és más régiségek felvásárlása.

Friss topikok

Hasznos oldalak

Régi festmények

2013.12.26. - antikos Szólj hozzá!

antik-festmeny_1388062418.jpg_1296x1081

A festmények igazán különleges tárgyak, mivel legtöbbször nem kevés munkával készítették el őket kisebb-nagyobb művészek. Fontos azonban, hogy el tudjuk ezeket különíteni egymástól. Legtöbbször három csoportba sorolhatók: vannak az antik festmények, amik általában minimum 100 évesek, de inkább még idősebbek. Vannak az úgynevezett modern festmények, amik már az 1900-as évek elejéről-közepéről származnak, és általában valamilyen újabb stílust követnek. A legfiatalabbak pedig a kortárs művészek munkái, amik általában nem idősebbek 50 évnél, de akár egész fiatalok is lehetnek.

Címkék: modern kortárs régi festmény

A bejegyzés trackback címe:

https://regisegfelvasarlas.blog.hu/api/trackback/id/tr255709526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása