Régiség felvásárlás, antik tárgy vétel

Antik tárgyak, régiségek felvásárlása készpénzért!

Régiség felvásárlás, antik tárgy vétel

Antik régiség felvásárlás kiemelt áron. Festmény, Herendi és más porcelán, bútor, használati tárgyak, üvegek régi pénzek és más régiségek felvásárlása.

Friss topikok

Hasznos oldalak

Régiség és hagyaték felvásárlása

2015.11.16. - antikos Szólj hozzá!


Eladó régiségek, vagy akár teljes hagyaték esetén érdemes szakemberhez fordulni, aki segít felmérni a tárgyak értékét, és akár meg is vásárolja azokat.

regiseg-felvasarlas-hagyatek-antik.jpg

Nem mindegy azonban, hogy kihez fordulunk. A legjobb az, ha olyat személyt sikerül találni, aki gyűjti is a régiségeket, és nem csak kereskedéssel foglalkozik, hiszen ebben az esetben magasabb árat kaphatunk az eladóvá vált tárgyainkért. A RégiségNet.hu-t például egy olyan régiséggyűjtő szerkeszti a szabadidejében, aki felvásárlással is foglalkozik.

A blogon sok érdekes és hasznos információt találhatunk antik tárgyakról, illetve történelemről, érdemes átböngészni a cikkeket, hiszen akár még az is előfordulhat, hogy a saját dolgainkról is találunk hasznos információkat.

Címkék: porcelán felvásárlás papírpénz dísztárgy antik könyv régi bútor régi porcelán régi festmény

A bejegyzés trackback címe:

https://regisegfelvasarlas.blog.hu/api/trackback/id/tr428083504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása